AlteDesign

Olen suorittanut Media-alan ja kuvallisenilmaisun perusopinnot. Opiskeluuni kuului logon ja tuotemerkin suunnittelu, kuvankäsittely ja valokuvaus, Painetun mainostuotteen suunnittelu ja toteutus, kotisivujen suunnittelu ja toteutus, hakukoneoptimointi ja somemarkkinointi. Opintojen aikana olen tehnyt niin painettuja esitteitä kuin somekanavissa julkaistavia esitteitä, suunnitellut ja toteuttanut käyntikortin, julkaissut yrityksemme mobiiliesitteen. Hakukoneoptimointi ja somemarkkinointi kuuluivat myös tutkintoon. Myös yritysvideoiden suunnittelu kuvaus ja editointi kuului koulutukseen.

Osaamiseni koulutuksen myötä on siis varsin laaja.

Valokuvaus ja kuvankäsittely

Olen ollut pitkään, ainakin jo 15 vuotta kiinnostunut valokuvaamisesta. Kuvien käsittelyä olen toteuttanut aiemmin pääasiassa Photoshop elementsillä nyt käytössäni on ammattikäyttöön tarkoitetut Photoshop ohjelmat kuvankäsittelyyn, mainosmateriaalien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kuvankäsittelyn olen kokenut mielenkiintoiseksi ja perusmuokkaaminen hyvillä ohjelmilla on helppoa. Muokkaan helposti kuvat mm. internetsivuille, somekanaviin tai mainoslehtiseen sopiviksi. Osaan myös hyvin säättä valotuksia, värisävyjä ja värikylläisyyksiä. Muutakin kuvien muokkausta vaikka monimutkaisemmat muokkaamiset ovatkin hidasta työtä.

Mainosmateriaalin suunnittelu

Oman yrityksen mainosmateriaalit olen suunnitellut jo vuosia. pääasiassa ne on tilattu Vistaprintiltä koska sieltä on ollut helppo ja kustannustehokas ne toteuttaa ja tilata. Nyt koulutuksen aikana olen suunnitellut ja toteuttanut painotuotteita omaan yritykseen Adoben ohjelmilla. Lisäksi olen suunnitellut ja toteuttanut mobiililaitteille avautuvia esitteitä ja somekanaviin sopivia mainosjulkaisuja.

Jos sinulla on mainonnan tarvetta, niin suunnittelen haluamasi tyyppisen painotuotteen tai mobiiliesitteen. Painotuotteet suunnittelen tietenkin painopaikan vaatimusten mukaisiksi. Kysy palvelusta lisää.

Internetsivujen suunnittelu ja toteutus

Olen suunnitellut ja toteuttanut jo vuosia sitten oman yrityksen internetsivut. Aluksi koodaamalla, vaikkakin koodaus ei ole oikein osaamisaluettani. Myöhemmin käytin Joomla julkaisujärjestelmää. Nyt vuodenverran olen toteuttanut kotisivut WordPress alustalla.

Joitakin tekemiäni sivustoja:

SaiRak Oy

Elenel

Geokätköilyplogi

EnviSafe

Hakukoneoptimointi ja googlemarkkinointi

Somemarkkinointi